loader image

Recky II #20 (Tomáš Fiala) – MoravianBastards, BroumBand, SadisticHannibal, Nonsense, SomethingLike

Recky II #20 (Tomáš Fiala) - MoravianBastards, BroumBand, SadisticHannibal, Nonsense, SomethingLike

Hostem dvacátého dílu druhé řady Recek je Tomáš Fiala, jedna z největších osobností české metalové scény, pořadatel festivalů Brutal Assault a Basinfirefest a šéf Obscure Promotion, kteří mají na svědomí spousty skvělých koncertů. Tomáše vyzpovídám v tradičním rozhovoru a posléze spolu zhodnotíme pět vašich nahrávek.

Pokračovat ve čtení “Recky II #20 (Tomáš Fiala) – MoravianBastards, BroumBand, SadisticHannibal, Nonsense, SomethingLike”

Defects Overrated distortion – Hračky na hraní #43

Defects Overrated distortion - Hračky na hraní #43

Recenze pedálu Defects FX Pedals – OVERRATED – další pedál od Tomáše Jandáka, respektive firmy Defects. Tentokrát se jedná o jeho verzi tradičního a ikonického distortionu 80. let. Efekt se jmenuje Overrated a je ručně pájený v České Republice. Nabízí klasický krysí zvuk , který používala řada významných kytaristů včetně Kurta Cobaina, Jeffa Becka nebo Davida Gilmoura.

Pokračovat ve čtení “Defects Overrated distortion – Hračky na hraní #43”

Recky II #19 (host: Tomáš Řeřucha, YBCA) – Dark Gamballe, Zastodeset, DWTK, 21Gramů, Oliverova dálka

Recky II #19 (host: Tomáš Řeřucha, YBCA) - Dark Gamballe, Zastodeset, DWTK, 21Gramů, Oliverova dálka

Tentokrát jsem si na pokec pozval Tomáše Řeřuchu, zvaného také Paramba, který je známý svým učinkováním v kapelách jako Big Boss Band, Pačess, Solfernus nebo YBCA. Vydává také skvělý fanzin Parambucha Zine, který se zabývá výhradně domácí metalovou scénou. Připravte se na proud zábavy a brněnského hantecu s jedinečným Parambou!

Pokračovat ve čtení “Recky II #19 (host: Tomáš Řeřucha, YBCA) – Dark Gamballe, Zastodeset, DWTK, 21Gramů, Oliverova dálka”

The Barn Production s.r.o. © 2022